Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Den Haag – Wildplassers mishandelen man die hen aanspreekt

Een 36-jarige man uit Den Haag heeft het aanspreken van twee wildplassers moeten bekopen met klappen en schoppen. Ook is hij bedreigd met een vuurwapen. De politie is op zoek naar vijf verdachten die op beeld staan.

Het slachtoffer is op 31 oktober rond 23.15 uur onderweg naar avondwinkel Ideaal aan de Dierenselaan in Den Haag. Ter hoogte van de kruising met de Hulshorststraat ziet hij twee mannen, die op straat staan te plassen. Ze zijn vlak daarvoor uit een rode Citroën gekomen, die op de stoep staat geparkeerd.


De 36-jarige man kijkt hun kant op en hoort dat één van hen ‘Wat kijk jij?’ zegt. De man loopt naar de twee toe en spreekt hen aan over het wildplassen. Dat valt kennelijk verkeerd: uit de auto komt een derde man, die een vuurwapen uit zijn jaszak haalt.


Klappen en schoppen
Het slachtoffer probeert dat wapen van hem af te duwen, maar dan ontstaat er een worsteling. Hij wordt door de groep, er zijn inmiddels ook een vierde en vijfde man bij gekomen, meerdere keren op zijn hoofd en nek geslagen en krijgt schoppen.
Als hij weg wil komen, valt hij op de grond. Ook dan gaat het schoppen door. Op het moment dat de man de avondwinkel in weet te vluchten, gaat de groep er vandoor. De politie hoopt dat ze worden herkend, mogelijk in combinatie met de Citroën. Het kenteken daarvan is bekend bij de politie en is onderdeel van het onderzoek.

Boevenvangen_shop
binbin small