Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Den Haag – Vrouw in val gelokt en beroofd van tas met geld

Op het moment dat een vrouw in een Haagse flat op zoek is naar het adres waar ze een afspraak heeft om make-up te kopen, wordt ze beroofd van haar tas. Die is later teruggevonden, maar zonder inhoud: het geld dat ze bij zich had is weg. De verdachte is gefilmd door een camera in de flat aan de Stieltjesstraat.De 46-jarige vrouw is op zondag 19 september in de flat, nadat ze via internet met iemand een afspraak heeft gemaakt om voor 700 euro make-up te kopen. Ze gaat met haar rode handtas in de hand naar de bovenste verdieping, op zoek naar het juiste adres. Maar dat kan ze niet vinden.


Dan blijkt dat ze naar de flat is gelokt door iemand die uit is op haar geld: plotseling wordt ze door een man hardhandig beroofd van haar tas met het geld voor de verkoop. De man rent daarna weg en als de vrouw er achteraan gaat, valt ze op de grond. Daardoor verliest ze hem uit het oog.

Met rode tas de flat uit
Een camera in de hal van de flat heeft de verdachte vastgelegd als hij met de rode tas van het slachtoffer de lift uit komt. Hij kijkt eerst naar buiten of hij ongezien weg kan komen, en verdwijnt dan uit beeld. De politie is naar de man op zoek.

Boevenvangen_shop
binbin small