Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Den Haag-Vrouw hard in billen geknepen

Een 23-jarige vrouw is hard in haar billen geknepen door een man, die daarna snel wegrende. En daarna wegrijdt op een scooter. De vrouw heeft aangifte gedaan van aanranding. De verdachte is gefilmd door meerdere camera’s in het centrum van Den Haag.

UPDATE: Er is een verdachte aangehouden en verhoord.

De vrouw loopt op woensdag 23 april rond 6.30 uur naar haar werk. Ze loopt vanaf het centraal station via de Grote Marktstraat naar de Prinsegracht in Den Haag. Ze is in de vroeg ochtend aan het bellen met haar vriend. Plotseling wordt ze hard in haar billen geknepen. Ze schrikt, draait zich om en ziet nog net een man hard wegrennen. De vrouw blijft overstuur achter. Ze voelt zich supervervelend over de aanranding, dat ze aangifte doet tegen de billenknijper. En terecht. Het is niet normaal om zomaar iemands achterwerk te betasten.

De verdachte is die ochtend gefilmd op het moment dat hij zijn scooter parkeert op de hoek van de Grote Marktstraat en het Spui. Hij loopt daarna de Grote Marktstraat in, waar het slachtoffer op dat moment ook loopt. Hij blijft een stukje achter haar lopen. De daadwerkelijke aanranding op de Prinsegracht is niet te zien.

Weg op scooter
Even later is de man gefilmd op het moment dat hij vanaf de Prinsegracht naar de Laan rent. Hij komt uiteindelijk via de Grote Marktstraat weer uit op het Spui en stapt daar op zijn scooter. Hij is voor het laatst in beeld op het Noordeinde.