Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Den Haag-Trio steelt zes dure ringen

Door goed samen te werken, is het een man en twee vrouwen gelukt om zes dure ringen te stelen bij goudsmid Pepita d’Oro aan de Thomsonlaan in Den Haag. Het trio stelde veel vragen aan de medewerkster en creëerde op die manier chaos, waardoor de sieraden uit de vitrines gehaald konden worden.

De diefstal vindt plaats op zaterdag 20 juli. Eerst komen de twee vrouwen de winkel binnen. Ze vragen de verkoopster om oorbellen. Als die zijn uitgezocht, willen ze afrekenen. Maar dan stelt één van de vrouwen opnieuw een vraag: ze wil wat sieraden uit een andere vitrine bekijken. Zo gaat het een tijdje door. Vervolgens komt er ook een man de winkel binnen. Hij hoort bij de vrouwen en is gekomen om de chaos verder te vergroten.

De drie blijven vragen stellen aan de verkoopster, die daarvoor verschillende vitrines moet openen. Op verschillende momenten is te zien dat de vrouwen gebruik maken van de chaos door sieraden te stelen. De verkoopster wordt op die momenten afgeleid door de anderen. Uiteindelijk vertrekken ze met het verhaal dat ze geld gaan wisselen om de oorbellen te betalen, maar de drie komen niet meer terug.

De drie staan goed op beeld. Wie zijn het?

Boevenvangen_shop
binbin small