Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Den Haag – Student beroofd na feestje

Een 19-jarige student uit Den Haag is na een feestje in de waar hij woont het slachtoffer van een beroving geworden. Een aantal mensen die hij niet kende zijn er vandoor gegaan met merkkleding, koptelefoons, geld en zijn telefoon. Twee verdachten zijn gefilmd terwijl ze met een deel van de buit in de lift staan.

Het slachtoffer woont in een flat aan de Waldorpstraat in Den Haag, waar veel studenten wonen. Op zaterdag 22 augustus krijgt hij via een WhatsAppgroep een uitnodiging voor een feestje bij iemand die hij niet kent. Het feestje is op de negentiende verdieping en hij besluit er langs te gaan.

Rond 3.00 uur, het is dan inmiddels zondag 23 augustus, stapt hij de lift in om naar huis te gaan. Dat is maar een paar verdiepingen lager. Er stappen nog meer mensen de lift in, die ook op het feestje waren. De 19-jarige man kent ze niet persoonlijk. Als hij uitstapt, lopen er een aantal mensen met hem mee. Ze dwingen hem de deur van zijn huis open te maken. Het slachtoffer is zo bang, dat hij dat doet.

Huis doorzocht
Vervolgens wordt het huis doorzocht. Er wordt spaargeld gevonden, een iPhone, twee dure koptelefoons en een aantal merkkledingstukken. Twee mannen zijn kort daarna gefilmd in de lift van de flat. Ze hebben een deel van de buit bij zich en daarom is de politie naar ze op zoek. De recherche heeft onderzocht of bewoners van de flat de mannen kennen, maar dat is niet het geval.

pet flessen