Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Den Haag – Rustige man overvalt Albert Heijn

De man die begin februari de Albert Heijn aan de Steijnlaan in Den Haag overviel, ging zo rustig te werk dat het de aanwezige klanten niet opviel wat er aan de hand was. Hij bedreigde een medewerkster met een steekwapen en eiste geld uit de kassa. Zo’n 45 seconden nadat hij binnenkwam, vertrok hij alweer.



De overvaller komt op dinsdag 8 februari even voor 20.30 uur de winkel binnen. Hij loopt meteen door naar de servicebalie en haalt een plastic tas en een langwerpig voorwerp tevoorschijn. Dit is waarschijnlijk een steekwapen. Hij eist geld uit de kassa.
De caissière geeft hem dat niet meteen, maar roept er een collega bij. Die maakt de kassa open en stopt het geld in de tas. Vervolgens gaat de overvaller er vandoor. Hij vergeet bijna zijn wapen, maar stopt die nog snel in zijn zak en rent vervolgens de winkel uit.
De man is helemaal in het zwart gekleed en ongeveer 1,70 meter lang. Er is op de beelden een stukje van zijn gezicht te zien. Het viel op dat hij een beetje rode wangen heeft en geen goed Nederlands spreekt. Hij draagt opvallende schoenen: die zijn zwart met een zilverkleurige band die over de wreef loopt. Aan de buitenkant zit een rood accent.

pet flessen