Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Den Haag-Man rooft uit bagagekluizen

Een aantal gebruikers van bagagekluizen op station Den Haag Centraal zijn slachtoffer geworden van dieven. Twee mannen hebben een koffer en rugzakken gestolen uit de lockers. De verdachten zijn daarbij duidelijk in beeld.

Op zondagochtend 21 oktober stopt een vrouw haar koffer in één van de kluizen. Ze betaalt bij het bedieningspaneel en vertrekt. Even later komt een man de ruimte met de lockers binnen. Hij voelt aan de deuren van de lege kastjes om te checken of er iets in zit.

Dan blijkt dat de kluis waarin de vrouw haar koffer heeft gestopt, niet goed is afgesloten. De man ziet dat er een koffer en een plastic tas in liggen. Voor de vorm controleert hij nog een aantal andere kluizen, maar al vrij snel slaat hij toe. Hij haalt de koffer uit de locker en loopt ermee weg.

Twee rugzakken
Op zaterdag 3 november worden twee rugzakken gestolen. Die zijn ‘s morgens door een stel in een kluis gestopt. Als ze ‘s avonds terug komen, zijn de tassen weg.

De verdachte is die zaterdag meerdere keren in de kluisruimte aanwezig. Aan het begin van de avond weet hij de kluis via het bedieningspaneel open te krijgen. Eerst haalt hij één van de tassen eruit. Een half uur later komt hij terug om de tweede tas te halen.

Wie zijn de mannen? Tips welkom.