Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Den Haag – Man slaat vrouw in tram

Een 19-jarige vrouw is vanuit het niets hard op haar hoofd geslagen met een groot mes terwijl ze in de tram zat. Op camerabeelden is te zien dat een man de vrouw plotseling aanviel. Het slachtoffer raakte licht gewond. De politie is dringend op zoek naar de man die de klap uitdeelde.

De vrouw zit op donderdag 19 januari rond 11.00 uur in tram 2 in Den Haag, in de richting van het centraal station. Bij de halte Laan van Eik en Duinen stapt een man in. Hij loopt richting de vrouw en blijft vlak voor haar staan. Ze merkt dat hij luid ademt en haar strak aankijkt en voelt zich daar niet prettig bij.
Al snel komt de tram aan bij halte Kamperfoeliestraat. Plotseling haalt de man een groot mes uit zijn jas tevoorschijn en slaat de vrouw daarmee hard op haar hoofd. Daarna loopt hij snel de tram uit. Het slachtoffer en de overige passagiers blijven geschrokken achter.De 19-jarige vrouw is opgevangen door medereizigers. Ze is licht gewond geraakt en het gaat naar omstandigheden goed met haar. Gezien het geweld dat de man gebruikte, heeft ze geluk dat ze niet erger gewond is.
De politie is uiteraard op zoek naar de man die de vrouw met het mes sloeg, maar ook naar meer getuigen die in tram 2 zaten en iets hebben gezien van het incident. Het gaat dan om mensen die nog niet met de politie hebben gesproken.

pet flessen