Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Den Haag-Man bespuugt en slaat Jumbo caissière

Een kassamedewerkster van de Jumbo aan de Laakweg in Den Haag is bespuugd en geslagen door een man die erg boos werd toen hij niet kon pinnen bij de kassa. Toen ze hem naar de servicebalie verwees, ging de man door het lint. Een klant en een beveiliger van de winkel zijn ook geschopt en geslagen door de man.

De man wil op donderdag 2 januari contant geld opnemen bij de kassa van de Jumbo aan de Laakweg. Als de caissière zegt dat hij daarvoor bij de servicebalie moet zijn, reageert hij agressief. Hij spuugt naar de vrouw en loopt al schreeuwend naar de andere kant van de kassa.

De caissière staat op om zich te verdedigen en de man tegen te houden, en krijgt dan een vuistslag in haar gezicht. Een klant en een beveiliger schieten de vrouw te hulp en krijgen ook een aantal klappen en schoppen. Daarna gaat de man er vandoor.

Zesjarige dochter ziet alles
De kassamedewerkster was bijna klaar met werken en daarom waren haar man en dochter van zes jaar in de winkel om haar op te halen. Het meisje is getuige geweest van de agressie tegen haar moeder en dat maakt het extra vervelend voor de vrouw. Wie is de spugende man?