Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Den Haag – Man beroofd van horloge en Louis Vuitton-tas

Een 21-jarige man is op de Paviljoensgracht in Den Haag het slachtoffer geworden van een gewelddadige straatroof. Hij is tegen zijn hoofd en in zijn gezicht geslagen en beroofd van zijn horloge en tas. De twee verdachten zijn gefilmd door verschillende camera’s.

Het slachtoffer loopt op zondagavond 13 februari rond 19.50 uur door de Doubletstraat, als twee mannen hem passeren. Ze lopen in eerste instantie een stukje door, maar keren dan om en gaan achter de man aan. Om de hoek, op de Paviljoensgracht, wordt hij beroofd.
De 21-jarige Hagenaar wordt eerst van achter vastgegrepen door één van de mannen en hij krijgt een klap tegen zijn slaap. De andere man komt voor hem staan en geeft hem een klap in zijn gezicht, waardoor zijn lip begint te bloeden. De mannen willen zijn horloge en zijn tasje, en rennen daarmee de Nieuwe Molstraat in.

Buit is nog zoek
Het slachtoffer wordt geholpen door een boodschappenbezorger van Getir, die hem in de winkel even op adem laat komen en de politie laat bellen. Hij heeft een angstig gevoel overgehouden aan de beroving en krijgt slachtofferhulp om er mee om te gaan.
De buit is nog niet teruggevonden, dus de politie hoopt dat die na 13 februari bij iemand is gezien, of dat de spullen te koop zijn aangeboden. Het gaat om een zwarte Louis Vuitton Messenger-bag met daarin de telefoon en persoonlijke spullen van het slachtoffer. Ook is een roségouden horloge van het merk Astos gestolen.

De verdachten zijn gefilmd terwijl ze in de Doubletstraat lopen, zich omdraaien en achter het slachtoffer aanlopen. Ook zijn ze te zien op beelden uit één van de poortjes in de straat.

pet flessen