Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Den Haag – Inbreker reist per trein en step

Na een woninginbraak in Breda is een gestolen pinpas gebruikt op station Den Haag Hollands Spoor. De man die dat doet, is vermoedelijk ook degene die heeft ingebroken. Hij heeft namelijk een step bij zich, die tijdens de inbraak is gestolen.
Op camerabeelden is te zien hoe de verdachte op de ochtend van de inbraak op Hollands Spoor met de step uit de trein vanuit Breda stapt. Hij wil de lift nemen om naar beneden te gaan, maar besluit dan nog een flesje water te kopen in de Kiosk op het perron.


Het flesje wordt contactloos afgerekend met de pinpas van de bewoner van het huis in Breda. De pas is even eerder ook gebruikt op het station in Breda, door dezelfde man. Omdat hij daarna naar Den Haag is gereisd, is het mogelijk dat hij uit onze regio komt. De man gaat al steppend via de stationshal naar buiten.
poster

Buit mogelijk doorverkocht
Bij de inbraak zijn naast de step en de bankpas ook laptops en horloges gestolen. De kans is groot dat de buit inmiddels is doorverkocht. De politie hoort het daarom graag als u bijvoorbeeld een step van het merk Phaewo, type X10 aangeboden heeft gekregen.

Boevenvangen_shop
binbin small