Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Den Bosch – Man mishandeld na dansje in fontein

In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 april wordt een 19-jarige man vlakbij het station van Den Bosch ernstig mishandeld. Het is kwart over vier in de ochtend als hij zijn schoenen uitdoet en zijn voeten in het koele water van de fontein steekt. Het trekt de aandacht van een groepje dat verderop staat bij de taxistandplaats.

De Drakenfontein bij het treinstation is een bekend begrip in ‘s-Hertogenbosch. Na een avondje stappen is de sfeer gemoedelijk en daarop besluit een 19-jarige man even te gaan dansen in het fontein. Het opvallende gedrag trekt de aandacht van een groepje dat verderop staat bij de taxistandplaats voor het station. Twee van hen besluiten een kijkje te gaan nemen bij de fontein.

Na een woordenwisseling tussen beiden besluit het slachtoffer om uit de fontein te komen en weg te gaan. Op dat moment voelt hij een enorme pijnscheut op zijn kaak. Eén van de twee mannen heeft hem zo hard geslagen dat hij korte tijd buiten bewustzijn raakt. De verdachte(n) zijn duidelijk te zien op camerabeelden. Herkent u ze of een van hen? Laat het weten!