Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Capelle-Wie is vechtersbaas uit witte Mercedes?

Bij een Shell tankstation in Capelle aan den IJssel botsen twee mannen in de winkel tegen elkaar aan. Kan gebeuren. Maar in dit geval loopt het uit de hand. Eerst een woordenwisseling en later een vechtpartij met maar liefst zes betrokkenen. En zoals u weet: bij een tankstation hangen bewakingscamera’s.

In de vroege ochtend van zondag 6 augustus 2017 rijdt een witte Mercedes het terrein op. Na het tanken lopen twee mannen die bij de Mercedes horen de tankshop in. Ze botsten tegen twee andere mannen op. Er ontstaat een woordenwisseling. Die ontaardt in een vechtpartij. Het is eerst twee tegen twee maar dan blijkt dat er in de witte Mercedes nog meer mannen zitten. Zij stappen uit de auto en gaan ook vechten. De twee mannen uit de andere rode auto, hebben geen kans.

In de video beelden van de vechtpartij. Drie van de vier verdachten uit de Mercedes zijn aangehouden maar de man op de foto wordt nog gezocht.

Hij draagt een lichtgrijze polo met het cijfer 10 op bovenarm. De twee slachtoffers uit de andere auto zijn er slecht aan toe. Beiden hebben diverse verwondingen aan hun hoofd. Een van hen loopt blijvende schade aan het hoornvlies op en blijvende schade aan zijn gebit op

Tips welkom!