Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Capelle – Man beroofd en mishandeld om Off-whitetas

Een man reist samen met zijn vriendin met de metro. Hij draagt een dure tas van het merk Off-White. De tas trekt de aandacht van een jongeman, die vervolgens het beoogde slachtoffer en zijn partner achtervolgt als ze de trein verlaten. Uiteindelijk probeert de jongeman met geweld de tas te bemachtigen.

Op dinsdagavond 22 februari om ongeveer 20.15 uur stappen de slachtoffers uit op metrostation Capelle Centrum. Net buiten het metrostation wordt de man door zijn achtervolger bij de nek gegrepen en roept hij het slachtoffer te zullen neersteken als hij de tas niet afgeeft.


Als zijn geschrokken vriendin begint te huilen komen er nog drie mannen op de slachtoffers af. Eén van hen rukt de muts van het hoofd van het mannelijke slachtoffer. Hij weet deze terug te pakken, maar krijgt vervolgens een harde klap in het gezicht.
Het slachtoffer loopt door de vuistslag een gaatje in zijn trommelvlies op. Uiteindelijk gaan de daders er vandoor zonder buit. Als u de gefilmde verdachte, die het stel achtervolgt en de klap uitdeelt herkent, neem dan contact op met de politie.


barbecuebarrel cool