Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Breda-ADHD-overvaller slaat toe bij Albert Heijn

Een filiaal van supermarkt Albert Heijn in winkelcentrum Hekselwiel in Breda wordt overvallen. De verdacht valt opt doordat hij geen moment stils staat, heel boos overkomt en voortdurend scheldt. Op 11 november 2018 jaagt hij medewerkers en klanten van de AH de stuipen op het lijf.

Rond 19.45 uur stormt de jonge overvaller binnen bij de supermarkt. Wijdbeens en met een mes gaat hij op de servicebalie af, waar hij op luide toon de medewerkers bedreigt.

Hij zet zijn eis om geld kracht bij door met het grote mes op de balie te slaan en door almaar te schelden met het woord ‘kanker’.

De medewerkers weten kalm te blijven, waardoor de overval vrij kort duurt. Ze overhandigen de inhoud van één kassa af en maken de dader wijs dat er in de andere kassa’s geen geld zat. De agressieve man stopt de buit in een Nike-sporttas en rent naar buiten.

Wat opvalt aan de dader is dat hij heel veel beweegt, bijna alsof hij zijn eigen ledematen niet onder controle had. beetje ADHD, Hij loopt wijdbeens, met zijn linker onderbeen wat naar binnen knikkend.

Mogelijk herkent iemand hem aan zijn manier van bewegen. Maar ook het opgefokte gedrag en het voortdurende schelden kan iemand wellicht aan een verdachte linken.

De overvaller komt jong over, is niet al te groot van stuk en heeft volle, donkere wenkbrauwen. Tijdens de overval had hij een jack met camouflageprint aan, vermoedelijk van het merk Philipp Plein, met daar overheen een zwarte bodywarmer.