Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Beverwijk – Vrouw bestolen van 13 duizend euro

Een 65-jarige vrouw wordt gebeld door een man die zegt medewerker van een bank te zijn. Deze man wist zodanig op de vrouw in te praten dat een man een half uur later aan de deur kon komen om de bankpas van de vrouw op te halen. Hij weet ook nog sieraden en een grote hoeveelheid contant geld van de vrouw weg te nemen. Weer een half uur later wordt er met de pas van de vrouw gepind en een groot bedrag frauduleus opgenomen. De foto’s zijn van die man. Omdat de bank hier niet in betrokken is is er sprake van diefstal en oplichting. Wie is de man?

Het slachtoffer is voor ruim 13.000 euro benadeeld. De sieraden zijn ook nog zoek. Een emotionele diefstal want er zaten ook sieraden bij van de moeder van het slachtoffer.

Gegevens
De verdachte die op de beelden staat heeft een slank postuur en een licht getinte huidskleur. Zijn leeftijd wordt op ongeveer 20 jaar geschat. Hij had in mei gemillimeterd zwart haar en een vlassige snor. Hij droeg een hoodie voorzien van een zwarte capuchon en zwarte mouwen. De binnenzijde van deze capuchon is wit van kleur. De voor- en achterzijde van de hoodie is grijs van kleur. Beide zijkanten van de hoodie zijn voorzien van twee witkleurige vlakken.

barbecuebarrel cool