Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Bergen op Zoom – Vrouw(23) in buik gestompt bij beroving

Een 23-jarige vrouw uit Bergen op Zoom wordt in die stad op een gewelddadige manier beroofd. De twee daders komen waarschijnlijk uit Rotterdam en omgeving.

Nadat ze haar winkel heeft afgesloten, loopt de vrouw op maandag 3 januari rond 17.00 uur naar de Nobellaan, de plek waar haar auto staat geparkeerd. Ze draagt een schoudertas en ze heeft een telefoon in haar hand. Ze hoort personen rennen. Ze kijkt om en dan blijken het twee mannen te zijn, die het op haar hebben voorzien.
De mannen duwen het slachtoffer op de grond. Eén van de mannen geeft de vrouw een harde stomp in de maag. De ander pakt haar telefoon en schoudertas. Daarna rent het duo weg richting de Edisonlaan in Bergen op Zoom. Een omstander vindt ‘s avonds haar schoudertas. Even later worden op een andere plek haar pasjes en portemonnee teruggevonden.


Opvallend is het dat één van de mannen nogal vreemd loopt. Mogelijk komt dat door een blessure. De hand van de andere dader zit in het verband. Bovendien hebben ze een lichtgetinte huidskleur en draagt één van hen een lichte jas. Bel als je weet wie het zijn.


barbecuebarrel cool