Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Bergen op Zoom-Inbreker gefilmd

Duidelijke beelden van een man die ervan wordt verdacht te hebben ingebroken in een appartement aan de Arnoldus Asselbergsstraat in Bergen op Zoom. Rond de tijd dat de man daar bij de portiek werd gefilmd, verdween een aantal sieraden van de bewoners.

Op zaterdag 21 maart 2020 belt de verdachte een aantal keer aan bij verschillende bewoners. Wanneer blijkt dat niemand de deur voor hem opent, gaat hij het complex binnen door te ‘flipperen’.

Tweede poging
Al na een paar minuten komt de man weer naar buiten. Vermoedelijk is het hem niet gelukt een woning binnen te komen. Maar een tijdje later glipt hij achter een bezorger aan opnieuw naar binnen – waarna hij waarschijnlijk inbreekt in het appartement van de slachtoffers.

Voorkom flipperen
Opnieuw door ‘flipperen’ wist de inbreker die woning binnen te komen. De politie wil u op het hart drukken uw voordeur niet alleen dicht te trekken, maar ook op slot te doen wanneer u van huis gaat. Flipperen – met behulp van bijvoorbeeld een bankpas de dagschoot opzij duwen om de deur te openen – is dan onmogelijk.


De man op de camerabeelden is vermoedelijk tussen 40 en 50 jaar oud. Hij droeg die dag een lichtkleurige broek en een zwart, gewatteerd jack.
Wie is het? Bekijk ook de video hieronder.