Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Begeleidster jeugdzorginstelling Emmen overleden na steekpartij

Een begeleidster van jeugdzorginstelling Yorneo in Emmen is gisteravond om het leven gekomen bij een steekpartij. De fatale steekpartij was aan de Stationsstraat in Emmen, waar de instelling gevestigd is.
Twee verdachten zijn inmiddels aangehouden. Een van hen werd kort na de steekpartij opgepakt. Naar de tweede verdachte werd een zoektocht gestart, daarbij werd onder meer een politiehelikopter ingezet. In de nacht maakte de politie bekend dat ook deze tweede man is opgepakt.


Ter plekke overleden
De steekpartij bij de instelling was rond 20.30 uur. De politie maakte bekend dat er sprake was van een geweldsincident waarbij een slachtoffer zwaargewond was geraakt. Uiteindelijk bleek de vrouw ter plekke aan haar verwondingen te zijn overleden. Burgemeester Eric van Oosterhout van Emmen betuigt zijn medeleven aan de nabestaanden van het slachtoffer, schrijft hij op Twitter.

Onderzoek aan de Stationsstraat
Op dit moment wordt aan de Stationsstraat nog onderzoek gedaan naar de fatale steekpartij. In de jeugdzorginstelling in Emmen wonen jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Zij zijn afgelopen nacht ergens anders ondergebracht, zo schrijft de NOS. Over de toedracht van de steekpartij en de identiteit van de verdachten is nog niets bekend gemaakt.

bejaarden scammers
plantenbak