Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Barneveld-Overvaller Coop draagt Atari-shirt

Een Coop supermarkt n Barneveld is op de laatste dag van november overvallen. De politie zoekt een jongeman die de caissière bedreigt met een mes. Er zijn dronebeelden van de vluchtroute van de overvaller.
De overval op zaterdag 30 november is een minuut of tien na zes uur ’s avonds. De overvaller loopt gelijk naar een caissière toe en bedreigt haar met een mes.

Ze doet de kassa open en de overvaller grijpt het geld. Hij wil meer, maar omdat hem dat allemaal te lang duurt gaat hij weg. Een getuige rent achter de overvaller aan, maar verliest die uit het oog.

De overvaller was die avond gekleed in een opvallende zwarte trui met capuchon. Op die trui zat een rood vlak met het logo van computermerk Atari.

De politie hoopt dat omstanders die avond iets opvallends hebben gezien. Een en ander speelde zich af in de omgeving van de Espeterweg. De overvaller wordt tussen de 1 meter 80 en 1 meter 85 lang geschat, heeft een normaal postuur en is ongeveer 20 jaar oud. Behalve de hoodie met Atari-logo droeg de overvaller een donkere broek en opvallende sneakers. Bekijk ook de video hieronder.