Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Baarn – Groep mannen in witte overhemden mishandelt man(23)

Een 23-jarige man uit Baarn gaat april vorig jaar met twee vrienden stappen in café De Karseboom in Baarn. Hij raakt verwikkeld in een ruzie en wordt zwaar mishandeld door een groep jongens. Hij loopt daarbij meerdere breuken in zijn gezicht op.


Witte overhemden
De ruzie vond plaats op zaterdagavond 9 april. Het is druk in het café. Op de dansvloer bevindt zich een vriendengroep die die avond allemaal gekleed zijn in een wit overhemd. Een vriend van het slachtoffer krijgt ruzie met één van de jongens uit die groep. Het slachtoffer probeert de boel te sussen, maar krijgt vervolgens de meeste en hardste klappen. Eén van de jongens uit de groep pakt hem stevig vast en anderen slaan hem vaak en hard in zijn gezicht.
De politie is op zoek naar de hoofdverdachte; de persoon die het slachtoffer het vaakst en hardst heeft geslagen. Tijdens het onderzoek heeft de politie wel gesproken met andere verdachten, maar dat heeft helaas niet geleid tot een aanhouding.

Bewakingsbeelden
De mishandeling is te zien op bewakingsbeelden van het café. Omdat de politie op dit moment alleen op zoek is naar de hoofdverdachte, zijn alle andere mensen in beeld onherkenbaar gemaakt.
De politie is op zoek naar de jongen die het slachtoffer het meest en hardst heeft geslagen

Letsel
Het slachtoffer loopt meerdere breuken in zijn gezicht op. Die zijn helaas niet goed vergroeid, waardoor hij binnenkort geopereerd moet worden om zijn gezicht zoveel mogelijk te herstellen.


Verhuizing
De mishandeling heeft een enorme impact gehad op het veiligheidsgevoel van deze man. Hij voelde zich zó onveilig in Baarn, dat hij is verhuisd naar een andere stad.


binbin small