Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Arnhem-Tweetal slaat man naar grond en berooft hem

Wie zijn deze mannen die een man beroven in de centrale hal van deze flat in Arnhem-Zuid? Het slachtoffer wordt tegen de grond geslagen en beroofd van zijn portemonnee.

Het slachtoffer wacht op de lift in de flat aan het Brandenburgseplein in de Arnhemse wijk Immerloo. Twee mannen benaderen de wachtende man, ze knopen een gesprek aan. Dan opeens haalt een van hen uit en slaat daarbij het slachtoffer tegen de grond. De verdachten roepen wat tegen elkaar en roven de portemonnee van het slachtoffer.

Als het tweetal naar buiten wil rennen, gaat die deur niet open. Via de andere deur rennen beiden naar buiten.

Signalement
Dankzij de bewakingsbeelden heeft de politie een duidelijk signalement. Verdachte 1, de man die de klap uitdeelt, is een getinte man met kort, krullend haar. Hij heeft een slank postuur. Op het moment van de beroving droeg hij een grijs trainingsjack met een brede zwarte streep over de mouwen. Verder had hij een grijze spijkerbroek en zwarte schoenen aan.

De tweede verdachte heeft zwart kort haar en een volle baard. Hij heeft een gezet postuur en hij droeg die dag een donker shirt, blauwe spijkerbroek met gaten en zwarte sneakers met witte zolen.