Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Arnhem-Portemonnee uit rollator oude vrouw gestolen

Een drietal vrouwen wordt verdacht van het stelen van bankpassen van kwetsbare slachtoffers. In december sloegen ze toe bij Zeeman aan het Elderveldplein in Arnhem.


We laten beelden zien van de portemonneediefstal van 12 december. In de Zeeman aan het Elderveldplein in Arnhem volgen de drie verdachten hun slachtoffer, een vrouw van 83. Als die haar rollator even alleen laat, slaan de drie hun slag. Ze gaan tussen het slachtoffer en de rollator staan, blokkeren zo het zicht en pakken haar portemonnee. Als de buit binnen is gaan ze er snel vandoor.

Zo gaan ze eerder ook in Deventer te werk. Daar is een vrouw van 81 het slachtoffer van de dievegges. Met de betaalpas van de vrouw kopen de drie spullen en nemen ze geld op.

Wie zijn de verdachten?
Verdachte 1 is een blanke vrouw, tussen de 30 en 35 jaar, met donker haar in een staart. Ze is tussen de 1 meter 65 en 1 meter 70, heeft een normaal postuur en draagt op de beelden een donkere jas, donkere broek en sneakers met opvallende veters.

Verdachte 2 is een blanke vrouw, tussen de 20 en 25 jaar oud en heeft een soortgelijk postuur als verdachte 1. Op de beelden draagt ze een donkere jas tot over de heupen, een roze sjaal, blauwe spijkerbroek en witte schoenen.

Verdachte 3 is ongeveer even oud als verdachte 2, heeft een normaal postuur en is 1 meter 65 tot 1 meter 70 lang. Zij draagt op de beelden een donkere muts, een sjaal, een witte jas tot over haar heupen, een donkere broek en donkere schoenen.