Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Arnhem – Man slaat buschauffeuse meermaals bij Gelredome

We zijn op zoek naar een man die meerdere keren op een buschauffeuse heeft ingeslagen. Dat deed hij omdat ze niet wilde gaan rijden, de man had geen vervoersbewijs. Hij wilde zwartrijden.


Het gebeurt bij halte GelreDome in Arnhem. Al bellend doet de man alsof hij op zoek is naar zijn vervoersbewijs en zegt tegen de chauffeuse dat ze moet gaan rijden. Ze weigert dat en de man begint te schelden.

De chauffeuse roept de centrale op en wacht. De man gaat onder de ketting door – die hangt vanwege de coronacrisis – en probeert haar te intimideren. Daarna trekt hij de bril van haar gezicht en wil er vandoor gaan. De vrouw probeert hem te stoppen, maar dan draait hij om en slaat de chauffeuse meerdere keren. Vervolgens rent hij weg.

Het gaat om een licht getinte man met grote donkere ogen. Hij is tussen de 20 en 30 jaar oud, heeft een normaal postuur en is ongeveer 1 meter 80. Hij droeg een zwarte gewatteerde jas, een bordeaux rode sweater met buidelzak en een capuchon. Onder de capuchon droeg hij een pet of een muts. Hij had ook een bordeaux rode broek met zwarte sneakers aan. Wie is het?

Boevenvangen_shop
binbin small