Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Apeldoorn – Inbreker valt van balkon en haalt versterking


In de nacht van 30 juli 2022 werd ingebroken bij een woning aan de Malkenschoten in Apeldoorn. Bij de inbraak werden onder andere sieraden en een Louis Vuitton tas gestolen.

Rond half drie die nacht probeerde een man in een blauw jasje te woning via het balkon in te klimmen. Dat dit niet helemaal goed ging, bleek toen hij niet veel later hard naar beneden viel. De man vertrok en kwam een kwartier later terug bij de woning, dit keer met versterking. Beide mannen klommen via het balkon de woning in en wisten hier een tas en sieraden te stelen. Het gaat om een goudbruine Louis Vuitton tas en onder andere een rosé gouden armband met een hanger in de vorm van een vlinder. Mocht u deze ergens aangeboden zien tegen een te laag bedrag dan horen we dat graag.


Wie herkent deze twee inbrekers? De man in het blauwe jasje heeft een harde smak gemaakt toen hij naar beneden viel. Mogelijk dat hij kort na 30 juli nog letsel heeft gehad aan zijn enkel of been. De man in het blauwe vest komt niet goed met zijn gezicht in beeld, toch hopen we dat iemand hem herkent. Hij droeg die nacht zwarte leren Nike sneakers.

Bekijk de video. Daarin is ook de val van de inbreker te zien.

pet flessen