Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Amsterdam-Vrouw aangerand door vier mannen

Vier mannen vallen een vrouw lastig, bij haar woning aan de Oude Looiersstraat in Amsterdam Centrum. Toen ze dacht veilig naar binnen te komen, wist één van de mannen zijn voet tussen de deur te zetten en drong hij met een tweede man de woning binnen.

Het slachtoffer wordt door deze twee mannen ernstig aangerand, terwijl de andere twee vanaf buiten toekijken. De verdachten staan op beeld.

Het gebeurt in de Nieuwjaarsnacht 2020. De jonge vrouw heeft bij vrienden de jaarwisseling gevierd toen bij thuiskomst de vier mannen zich aan haar opdrongen. Ze zeggen in het Engels dat ze haar wilden kussen en proberen dat ook te doen.
Op camerabeelden is te zien dat het slachtoffer de mannen van zich af duwt en naar binnen weet te komen. Helaas echter lukte het twee van de mannen om óók binnen te komen voordat de deur in het slot viel.

Runstraat en Prinsengracht
Met veel moeite weet de jonge vrouw op een bepaald moment aan het duo te ontsnappen en de trap op te vluchten. Boven sluit ze zich op op de kamer van een huisgenoot, waarna het viertal het hazenpad kiest.
Hun vlucht, vastgelegd door camera’s, ging via onder meer de Runstraat en de Prinsengracht. Geeft het alstublieft door als u weet of vermoedt wie een of meer van deze vier mannen zijn. Ze leken allen begin 20 en hebben een lichte huidskleur.

Bekijk de video: