Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Amsterdam – Trio mannen mishandelt personeel van restaurant in Pijp


In de eerste uren van zaterdag 3 juli 2021 heeft er een forse openlijke geweldpleging en vernieling plaatsgevonden in een restaurant aan de Albert Cuypstraat in de Amsterdamse Pijp. Hier waren drie mannen bij betrokken: twee van deze mannen zijn reeds aangehouden, naar één andere verdachte wordt nog gezocht.


De drie mannen dronken die avond/nacht gezamenlijk wat in de horecagelegenheid. Zo rond 00.40 viel er blijkbaar iets voor tussen een serveerster en één van de mannen en dat vormde het startschot voor grote ongeregeldheden. In een kort tijdsbestek gebruikten de mannen ontzettend veel geweld tegen het personeel van de horecagelegenheid en andere personen die daar aanwezig waren. Ook werd er veel in het restaurant vernield. De mannen gingen echt helemaal ‘los’ binnen en sloegen in het voorbij gaan meerdere personen, naar het lijkt zonder enige aanleiding. Diverse mensen raakten gewond, waaronder een 59-jarige slachtoffer dat hier mogelijk blijvend letsel aan overhoudt. Veel klanten verlieten van schrik en in haast zonder te betalen, vermoedelijk uit angst om zelf ook slachtoffer van het geweld te worden.

Signalementen
Eén van de drie mannen kon direct na het incident worden aangehouden, een tweede verdachte volgde later. Van de laatste verdachte is de identiteit nog niet bekend. Zijn signalement:

Man;
Rond de 30 – 35 jaar oud;
Licht getinte huidskleur;
Stevig breed gebouwd postuur;
Kort zwart haar dat aan de zijkanten opgeschoren is;
Donker stoppelbaardje;
Gekleed in een zwarte broek met blauw shirt;
Beige schoenen met een licht gekleurde zool.

Wie is de man op de beelden?