Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Amsterdam – Mishandeling bij discotheek op Rembrandtplein

Op de beelden ziet u twee mannen die verdacht worden van een mishandeling van een bezoeker van uitgaansgelegenheid Oliva aan het Rembrandtplein in Amsterdam. De twee geven het slachtoffer, samen met een andere man, klappen in zijn gezicht en werken naar de grond waar hij op zijn lichaam getrapt wordt.

De mishandeling vindt plaats op 7 december tegen middernacht. ‘Er gaat een situatie aan de mishandeling vooraf waarbij het slachtoffer op weg naar de bar tegen een vrouw oploopt. De man die bij haar is reageert hier agressief op. De vrouw sust de boel en het slachtoffer loopt door’, aldus Jelmer Geerds van de Politie Amsterdam.

Even later blijkt dat het akkefietje toch niet helemaal opgelost is. Het slachtoffer wordt aangewezen door de man die eerder agressief reageerde. Twee mannen waarmee hij staat te praten komen op het slachtoffer af en slaan hem op zijn gezicht en bovenlichaam.

‘Het slachtoffer voelt zich bedreigd en probeert weg te komen. Op zijn weg naar de uitgang krijgt hij een beuk in zijn rug en komt te val. Terwijl hij op de grond ligt krijgt hij meerdere trappen op zijn lichaam’, vertelt de woordvoerder. ‘Het slachtoffer kampte na de mishandeling met pijn aan zijn rug, rechter pols en elleboog. Hij heeft ook een tijd heel slecht geslapen.’

Uiteindelijk weten een vriend en een medewerker van de uitgaansgelegenheid het slachtoffer overeind te krijgen en helpen hem naar buiten. De identiteit van de man die in het begin agressief was richting het slachtoffer is bekend bij de politie. Naar de twee mannen op de beelden zijn ze nog op zoek. Tips welkom.