Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Amsterdam – Man slaat medewerker avondwinkel met fles op zijn hoofd

Op 27 april 2021 wordt een 35-jarige medewerker van een avondwinkel aan de Paramaribostraat in Amsterdam mishandeld en bestolen . Een verdachte staat bijzonder goed op beeld. Hij is gefotografeerd op een boot.

Voor velen was Koningsdag afgelopen jaar anders dan anders. Maar voor een 35-jarige medewerker eindigde zijn avonddienst in een avondwinkel aan de Paramaribostraat wel bijzonder gewelddadig. Na een conflict in de winkel, probeert een grotere groep mannen de winkel in te komen. Eén van hen probeert zelfs de tafel die buiten staat mee naar binnen te nemen. Als het slachtoffer hen probeert tegen te houden, ontstaat een worsteling en wordt het slachtoffer door diverse personen uit de groep geschopt en geslagen. Eén van de verdachten pakt tijdens de worsteling diverse flessen wijn uit zijn winkel en gebruikt deze stuk voor stuk om het slachtoffer hiermee op zijn hoofd te slaan. Het slachtoffer voelt overal pijn en merkt dat hij hevig bloedt. Het slachtoffer weet zich los te rukken en vlucht de straat op. Daar wordt hij ingehaald door de verdachten en wordt weer op zijn hoofd geslagen, wederom met een fles en krijgt flinke trappen tegen zijn lichaam. Na de mishandeling rennen de mannen weg over de Paramaribostraat, in de richting van het Bonaireplein. Een aantal van hen is op een boot gestapt op de Baarsjesweg, in de Kostverlorenvaart.

Signalement
De politie is nog op zoek naar één verdachte. Hij heeft een licht getinte huidskleur, een donkere baard, opgeschoren haardracht en draagt een zonnebril, donkere broek, wit T-shirt, een groen jack en een schoudertas. Hij slaat het slachtoffer diverse keren met flessen wijn op zijn hoofd en neemt aan het eind meerder flessen wijn mee naar buiten.

Slachtoffer
Het slachtoffer is behoorlijk toegetakeld, met onder meer blauwe plekken, kneuzingen, schaafplekken en lelijke wonden aan zijn hoofd (op voor- en achterhoofd), bovenlichaam en benen. Hij heeft de eerste tijd na de mishandeling veel last gehad van hoofdpijn en duizeligheid. Los van dat alles is het slachtoffer op zijn werk, in zijn eigen vertrouwde omgeving, bestolen en mishandeld door een groep. Dit heeft vanzelfsprekend veel impact op zijn werk en zijn dagelijks leven.

Overige verdachten
In deze groep bevindt zich de verdachte naar wie de politie nog op zoek is: de verdachte van wie de identiteit nog niet bekend is. De overige verdachten zijn al wel bekend en worden daarom onherkenbaar getoond. Helaas hebben zij nog niet kunnen leiden tot de identiteit van deze verdachte. Wie is het? Hij staat bijzonder goed op beeld.

Zaaknummer:
2021087044

Boevenvangen_shop
binbin small