Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Amsterdam-Man overvalt Esso Osdorp

Een medewerkster van een tankstation in Amsterdam Nieuw-West staat eind januari oog in oog met een overvaller. De man stapt direct op de vrouw af en bedreigt haar met een mes. De overvaller gaat ervandoor met een goedgevulde tas. In de tas zit geld en sigaretten.

Het is woensdagochtend 30 januari , rond uur of zeven in de avond, als er een man het tankstation aan de Meer en Vaart in Osdorp binnenloopt. Het lijkt er even op dat hij naar de toonbank loopt, maar hij bedenkt zich als hij de medewerkster ziet staan. Hij loopt op haar af en grijpt haar bij haar arm. De man dreigt met een mes en wil dat de vrouw met hem naar de kassa loopt. Dat doet ze. De man vult zijn rugzak met de inhoud van de kassalade en meerdere pakjes sigaretten. Met zijn volle tas neemt hij vervolgens de benen.

Signalement
Naast de beelden heeft de politie ook het signalement van de verdachte. De man heeft een normaal postuur, is tussen de 1.70 en 1.75 meter lang en heeft een licht getinte huidskleur. Tijdens de overval is de man gehuld in volledig zwarte kleding. Zo draagt hij onder andere een zwarte jas, een broek, schoenen en een trui met capuchon. Ook draagt hij een zwarte zonnebril, een rugzak en vermoedelijk blauwe handschoenen.