Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Amsterdam-Groep plundert JD winkel in Zuidoost

Donderdagavond 7 november 2019 pleegt een groep jonge jongens samen een winkeldiefstal bij een JD Sports aan het Bijlmerplein in Amsterdam Zuidoost.. De diefstal en meerdere verdachten zijn vastgelegd door beveiligingscamera’s.

Rond 20.30 uur die donderdag loopt een groep van zeven jonge jongens de sportwinkel binnen. Alle jongens dragen capuchons. Ze lopen naar direct rekken met kleding toe, sommige jongens pakken kledingstukken en wilden toen zonder te betalen snel de winkel weer verlaten. Medewerkers hadden echter door wat er gebeurde en probeerden de jongens tegen te houden. Helaas wisten alle zeven jongens alsnog te ontkomen. Bij de diefstal werden verschillende kledingstukken buit gemaakt. Verschillende medewerkers hebben aangegeven dat de jongens messen bij zich hadden.

De diefstal en ook de verdachten staan op beeld. Op die beelden is te zien dat alle verdachten jonge, donkere jongens zijn. De verdachten zijn zeer waarschijnlijk minderjarig. Van de verdachten die tijdens de diefstal kleding hebben gepakt , worden herkenbare beelden getoond.

Check voor meer beeld de video: