Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Amersfoort-Vrouw slaat man met een glas in zijn gezicht

Een man uit Leusden is in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 februari flink gewond geraakt toen hij uitging met zijn vriendin. In café Fiji slaat iemand volledig onverwachts een glas in zijn gezicht.

UPDATE: DE VROUW IS HERKEND

Mauro is die nacht samen met zijn vriendin een avondje op stap aan de Hof in Amersfoort. Rond 02:00 uur komen ze café Fiji binnen. Ze lopen naar achteren om te kijken of er bekenden zijn. Het gaat al snel fout: een vrouw geeft Mauro’s vriendin een klap en kort daarna slaat ze Mauro met een glas.

Nadat de dader het glas kapot heeft geslagen maakt ze dat ze wegkomt. Het barpersoneel kijkt nog even waar de vrouw is gebleven, maar ze weet te ontkomen. Mauro realiseert zich nog niet wat er zojuist is gebeurd. Hij voelt dat er iets met z’n wang aan de hand is.

SIGNALEMENT
De dader is op de beelden van de beveiligingscamera’s goed te zien. Het gaat om een blanke tot lichtgetinte vrouw, met lang donkerbruin krullend haar. Ze is ongeveer 24 jaar oud en 1.70 lang. Ze droeg die avond een donkerkleurige strakke rok. De politie hoopt dat mensen haar herkennen of dat ze zichzelf herkent en zich meldt.

VERWONDING
Hij moet snel naar het ziekenhuis, want er blijkt bij de klap een diepe snee te zijn ontstaan. Nadat het is gehecht, moet Mauro wekenlang thuiszitten en kan hij alleen vloeibaar voedsel eten. Een maand later is hij nog niet volledig hersteld. Waarschijnlijk blijft het litteken de rest van zijn leven zichtbaar. De artsen vermoeden dat er een speekselklier is geraakt.

TIPS
Weet u wie er achter deze mishandeling zit? Of heeft u informatie die de politie kan helpen om de dader te vinden? Twijfel dan niet en bel de tiplijn: 0800 – 6070 of bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.