Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Amersfoort – Automobilist in buik gestoken


Ze hadden laffe plannen; de drie mannen die drieënhalve week geleden een Amersfoortse automobilist tot stoppen maanden. Als het nietsvermoedende slachtoffer z’n auto stilzet, komt hij erachter dat hij dat beter niet had kunnen doen.


De 21-jarige Amersfoorter rijdt op zondagavond 26 september, kort na 19:00 uur, vanaf de Romeostraat, de Lohengrinstraat op. Bij een steegje ziet hij een man staan die zijn aandacht trekt. Hij remt en doet het raampje van z’n witte Opel Corsa naar beneden. Vrijwel meteen komen er nog twee mannen aangesneld. Ze eisen geld. Hij wil zijn raampje weer dichtdoen, maar voordat hij dat kan doen, wordt hij door één van de mannen in zijn buik gestoken. De drie mannen rennen dan terug het steegje in.

Het slachtoffer geeft gas en rijdt rechtdoor. Vervolgens gaat hij linksaf een fietspad op, het Isoldepad op. Dan slaat hij wéér links, de Operaweg op. Daar ziet hij de straatrovers uit de steeg tevoorschijn komen en de weg oversteken. Het slachtoffer rijdt hard door en op de ringweg Kruiskamp zet hij zijn auto langs de kant en hij belt 112.

De politie is snel ter plaatse. Het slachtoffer is er zó slecht aan toe dat een ambulance hem met spoed naar het ziekenhuis brengt. Daar wordt hij meteen opgenomen en geopereerd.

Signalement
De drie daders droegen donkere kleding. Eén van hen heeft een donkere huid. Een ander heeft een lichtgetinte huid. Eén van de daders droeg zwart met witte schoenen. Er is een vage foto van ze maar toch is de hoop dat iemand ze herkent? Bel via de onderstaande nummers. Vermeld daarbij het zaaknummer.

Zaaknummer:
2021308319

Boevenvangen_shop
binbin small