Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Almere – Vrouw in lift geslagen met hamer

Zaterdag 18 december werd tussen 07.30 en 08.00 uur ’s ochtends een vrouw op de Bankierbaan mishandeld door een man met een hamer. De recherche is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien. We delen beelden van de verdachte die aan komt lopen en van zijn vlucht na de aanval op de vrouw.


Zaterdag in de vroege ochtend stapt een 50-jarige vrouw uit Almere in de lift om haar hond uit te laten. Wanneer ze in de lift van haar appartement staat wordt ze uit het niets aangevallen door een voor haar onbekende man. Deze man slaat met een hamer op haar in en de vrouw raakt hierbij zwaar gewond.

Agenten gaan op de melding af en treffen het slachtoffer gewond, maar wel aanspreekbaar, aan. Ze wordt daarna met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De agenten kammen ondertussen de buurt uit op zoek naar de verdachte. Maar die is helaas ontkomen. Er blijken echter wel beelden te zijn van verschillende bewakingscamera’s, waarop de verdachte te zien is.

Beelden verdachte

Op de beelden is de verdachte te zien als hij zaterdagochtend om 07:35 uur van de Marktmeesterstraat naar de Kassierstraat loopt. Nog geen twintig minuten later, om 07:52 uur, zien we de verdachte het appartementencomplex uitkomen. Hij rent dan richting Kassierstraat, waarna hij via het Ter Appelpad en de Sappemeerstraat verdwijnt. Zijn gezicht is helaas niet zo goed te zien, maar we hopen dat de combinatie van kleding en zijn manier van bewegen tot herkenning leidt.

Signalement verdachte

De verdachte is gevlucht in de richting van Stedenwijk (Ter Apelpad)

Man
Donkere huid
Donkere kleding
Een trui of jas met capuchon en het merk ‘BALLIN’
Zwart mondkapje
Droeg een capuchon of pet
Normaal postuur

Bekijk ook de video:

barbecuebarrel cool