Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Almere-Tweetal overvalt Apollo-hotel

Het nieuwe jaar begint voor het Apollo-hotel in Almere niet lekker. Op woensdag 2 januari wordt een medewerkster van het Apollo-hotel aan de Koetsierbaan bedreigd met een vuurwapen. Het gaat heel snel. De twee daders zijn amper 40 seconden binnen geweest.

De verdachten komen om 18.05 uur binnen via de ingang van de Bierfabriek, waarmee het hotel het pand deelt. Ze rennen meteen door naar de receptie.

Eén dader richt zijn vuurwapen op de medewerkster en schreeuwt om geld, de andere stopt de inhoud van de geldlade in een witte plastic tas. Vervolgens gaan ze, opnieuw via de Bierfabriek, ervandoor.

Wie weet wie de overvallers zijn?

De man met het vuurwapen heeft een zwarte broek aan van het merk Fila en had zijn gezicht bedekt. Hij draagt zwarte handschoenen en grijze gympen met witte zolen. Aan zijn polsen te zien op de bewakingsbeelden, heeft deze dader een donkere huidskleur.

De andere overvaller heeft geen handschoenen aan, waardoor te zien is dat hij blank of lichtgetint is. Hij draagt een skelet-masker en de jas die hij aanheeft is van het merk The North Face.