Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Almere-KFC overvallen door zes mannen

Zes personen overvallen met wapens het fastfoodrestautant aan de Torontoweg in Almere. De politie zoekt de nog onbekende verdachten.

Zaaknummer:
2019029132
Datum delict:
28-01-2019
Plaats delict:
Almere

De overval
Het gebeurt op maandagavond 28 januari 2019. Rond 23:30 uur komen de overvallers komen met veel geschreeuw de zaak binnen en rennen schreeuwend naar de kassa’s. Ze bedreigen de medewerkers met wapens en dwingen hen de kassa’s en de kluis te openen. Er zijn tijdens de overval geen klanten in het restaurant aanwezig en er raakt gelukkig niemand gewond. Na de overval vluchten de daders op ten minste twee scooters richting het centrum met een onbekend geldbedrag op zak.

Signalement
Opvallend is dat dedaders dezelfde jas aan lijken te hebben. Vermoedelijk zijn ze tussen de 15 en 18 jaar oud.

Bewakingsbeelden
De overvallers staan op beelden van de beveiligingscamera.

Nog een overval
Hetzelfde restaurant werd op donderdag 21 februari kort na middernacht nogmaals overvallen. Toen door drie personen met een wapen en in donkere kleding. Ook die maakten een onbekend geldbedrag buit. Ze vluchtten richting de Molenbuurt. De politie doet ook onderzoek naar de daders van deze overval. Het is nog niet bekend of zij ook betrokken zijn bij de overval op 28 januari.

Vragen
Herkent u de verdachten of weet u misschien wie er bij de overvallen op het fastfoodrestaurant betrokken zijn of heeft u iets gezien of gehoord dat de politie mogelijk kan helpen bij het onderzoek? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.