Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Almelo-Inbrekers roven dure kleding bij Di Lano

Eigenaar Dawood van modezaak Di Lano in Almelo is er klaar mee. “Blijkbaar werk ik zo hard voor hen”, verzucht hij na de derde inbraak in een van zijn winkels in een paar jaar tijd. In de nacht van zaterdag 18 april werd in zijn winkel aan de Passage in Almelo ingebroken en daar zijn beelden van.

De inbrekers lijken precies te weten wat ze willen. En dat zijn de exclusieve en dure merken zoals Iceberg, Armani, DSquared, Napapijri en Parajumpers. Armen vol kleding nemen ze mee.

De inbrekers lopen heen en weer om de geroofde kleding naar buiten te brengen. Het is een strop van vele duizenden euro’s voor de eigenaar.

Even na half vier die nacht liepen er twee mannen over het Marktplein richting de Rosa Luxemburgstraat en die kwamen wat later -rond tien over half vier- weer teruglopen richting de winkel.

Signalement inbrekers

Dader 1:

Postuur: normaal
Kleding: donkere kleren en schoenen en donkere muts
Dader 2:

Postuur: forser dan dader 1
Kleding: donkere muts, donkere jas met een opvallende balken, broek met streep aan zijkant van heup tot knie, donkere schoenen met
reflecterende accenten op de zijkanten.
Auto gezien

Behalve de twee inbrekers is die nacht rond het moment van de inbraak ook een auto gezien. Het is vermoedelijk een zilverkleurige Mercedes met lichtmetalen velgen en panoramadak. De auto reed vanaf het plein in de richting van het gerechtsgebouw.