Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Alkmaar – Mannen overvallen winkel

Woensdag 16 maart jl. vond een gewapende overval plaats op een winkel aan de Van Ostadelaan in Alkmaar. De overval werd gepleegd door meerdere personen. De verdachten vertrokken daarna op een scooter en een fiets. Ze zijn vastgelegd op camerabeeld. Herkent u ze?

Omstreeks 07.50 uur ging een medewerker via de achteringang aan de Judith Leysterstraat het winkelpand binnen, toen hij van achteren door meerdere personen werd benaderd. Hij werd bedreigd en moest op de grond gaan liggen. Toen een andere werknemer bij de winkel aankwam, ontstond er bij de achterdeur een korte worsteling met één van de daders. Daarop besloten de verdachten er snel vandoor te gaan zonder iets te hebben buitgemaakt in de winkel. Twee verdachten vertrokken op een donkerkleurige scooter en één verdachte op een fiets in de richting van de Terborchlaan. De politie werd gealarmeerd en heeft in de omgeving gezocht naar de verdachten. Ze zijn niet meer aangetroffen.

Signalement
De twee mannen op de donkerkleurige scooter waren mogelijk rond de 22 jaar oud, hadden een donkergetinte huidskleur en droegen zwarte kleding. De derde man op de fiets werd rond de 18 jaar oud geschat, had een lichtgetinte huidskleur, droeg een spijkerbroek en een donkere jas met bontkraag.