Artikel

Creditcardfraude Oegstgeest

Uit rechercheonderzoek naar creditcardfraude bleek dat de creditcards werden aangevraagd en verstuurd naar personen die deze niet besteld hadden. Vervolgens werden deze uit de brievenbussen gehengeld zoals dit vorig jaar gebeurde op de Frans Halslaan in Oegstgeest.

Zaaknummer:
2016352112
Datum delict:
22-12-2016
Plaats delict:
Oegstgeest

Begin december werd er op naam van iemand uit Oegstgeest een creditcard aangevraagd. Maar diegene wist zelf van niets. De aanvraag stond niet op zichzelf, want uit recherche onderzoek bleek dat deze aanvraag deel uit maakte van een serie. De politie hield hier al iemand voor aan, maar aangezien de aanvragen en het uit de brievenbus stelen van pasjes niet is gestopt, zijn er vermoedelijk meer mensen met deze fraude bezig. Op de camerabeelden is een man te zien die pint met de gestolen creditcard en de politie zoekt zijn identiteit.

Vragen
Herkent u de pinner of heeft u meer informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de Districtsrecherche Leiden-Bollenstreek via 0900-8844. Liever anoniem uw verhaal vertellen? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deel via: